AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, il teşkilatı üyeleri ile birlikte Düzce Kamyon ve TIR Taşıyıcılar Kooperatifi, Düzce Şoförler Odası, Memur-Sen, Abhaz Derneği, Orman Muhafaza Memurları ve Gaziler Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet, ilk ziyarette kamyoncu esnafının sıkıntılarını dinledi. Keskin, kooperatifin çalışmaları hakkında da Kooperatif başkanı Orhan Yılmaz'dan bilgi alırken Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemini anlattı. Düzce Kamyon ve TIR Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman kamyoncu esnafının yanında olan AK Parti teşkilatına teşekkür etti.
AK Parti Düzce İl Başkanı kooperatif üyelerinin sorularını da yanıtladı. Keskin, "CHP, HDP, FETÖ Hayır'a çalışıyor. Türkiye güçlü bir ülke olmasın, güçlü bir lider olmasın istiyorlar. Tayyip Bey gittikten sonra ne yapacağız diye düşünmeyelim. Sistem istikrarı ve güçlü lideri kendi çıkarsın istiyoruz. Hayır diyenlerle evet diyenleri teraziye koyun. Hayır diyenler bu ülkeye bir çivi çakmışlar mı, hayır diyenler insanlarımızı öldürmüşler mi? Canlarımızı alanlar bir tarafta, canlarını verenler bir tarafta. Bu teraziye bakıp ona göre karar verin diyoruz" dedi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, demokratik açılımın neden yapıldığını ve PKK'nın tutumu yüzünden demokratik açılımdan vazgeçildiğine dikkat çeken Keskin, "Devlet, bireyler gibi düşünmez. Devlet tüm vatandaşlarını bir arada tutmak için bir politika belirler. Başkanlık sistemi aslı güçlü bir irade, tek başına iktidar ve devletin işleyişinin daha da hızlandırılmasıdır" şeklinde konuştu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlattı.
Ardından Düzce Memur-Sen şubesini ziyaret ettikten sonra Düzce Abhaz Kültür Derneğinde yeni sistemin getirdikleri anlatıldı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet, Orman Muhafaza Memurları Derneği ve Düzce Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ederek dernek üyelerinin sorunlarını dinledi.

Editör: Pusula Gazetesi