Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor'da Başkan Süleyman Caner sezon sonunda verdiği mesajda "Zonguldakspor olarak 2016-2017 sezonunda hedefimiz kümede kalmaktı. Ancak yeni sezonda hedefimiz tekrar kümede kalmak diyemeyiz. Şampiyonluk mücadelesi verecek bir ekip kuracağız. Ancak transferde de aceleci davranmayacağız" demiş, şampiyonluk mesajı vermişti.

TRANSFERLERİN GECİKMESİ TARAFTARLARI ENDİŞELENDİRİYOR
Bir çok takımın transferde aceleci davranması ve bir çok futbolcuya imza attırmasına rağmen Zonguldakspor'un dış trasferde bir tek Amed Stoptif'ten Stoper Şevket'e imza attırması, iç transferde ise bir çok futbolcunun takımdan ayrılması karşısında taraftarı endişelendiriyor. Sosyal medyada bu endişe hakim.

YÖNETİM SAKİN VE TEMKİNLİ DAVRANIYOR
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve trnasferlerden sorumlu Genel Kaptan Hakan Hürfikir taraftarın endişe etmesine gerek olmadığını belirterek "Futbolcu piyasası çok yüksek. Bir futbolcuya et attığında 350-400 bin liradan kapı açıyorlar. Yeni sezon çalışmalarına 10 Temmuz'da başlayacağız. 19 Temmuz'da ise Kızılcahamam kampımız başlıyor. Bu süre içinde de dış transfer çalışmalarımız devam edecek. Hiç kimse endişe etmesin. Temasta olduğumuz futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Olumsuz hiçbir şey yok. Kamp boyunca imza attıracağımız futbolcular olacak. Yeni sezona iyi bir kadro ile gireceğiz" şeklinde olumlu mesajlar verdiler.

KERVAN YOLDA DÜZÜLECEK

Başkan Caner ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir'in mesajlarından önemli bir atasözü akıllara geliyor. "Kervan yolda düzülür" misali Zonguldakspor yönetimi de yeni transferleri kamp çalışmaları esnasında da takıma dahil edecekleri belirterek "Kervan yolda düzülür, transferler kamp esnasında da yapılabilir" mesajı verdiler.

Editör: Pusula Gazetesi