Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesinin ardından Kozlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Kerim Yılmaz'a "Hayırlı Olsun" ziyaretleri sürüyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Metin Karaduman, "Bugün Merkez İlçe Teşkilatı olarak, Elvanpazarcık Belediye Başkanımız, Kozlu İlçe Başkanımız ile birlikte yeni görevine başlayan Kozlu Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Hayırlı olsun temennisinde bulunmak için. Bir önceki belediye başkanımız Ertan Şahin rahmetli olduktan sonra yanındaki ekip arkadaşları birlik, beraberlik içinde Kerim Yılmaz başkanımızı mecliste seçerek bu bayrağı teslim etmiş oldular. Bizler de teşkilat mensupları olarak her zaman belediye başkanlarımızla iç içe, teşkilatlarımızla iç içe, halkımıza hizmet edebilmek için gayret ve mücadele içerisindeyiz. Bu bayrak bu gün Kerim Başkanımızda. Daha önceden merkez ilçe bünyesinde yol arkadaşlığı yaptık. Birlikte yönetim kurulu üyeliği yaptık. Bugün o belediye başkanı, ben merkez ilçe başkanıyım. Bu bir bayrak yarışı. Bu görevlerdeyiz. Yarın vatandaşımıza, milletimize hizmet edebilmek için nasip olur farklı yerlerde oluruz. Tabii rahmetli Ertan başkanımızın Kozlu için büyük hedefleri, büyük hayalleri vardı. Bizler zaman zaman yaptığımız toplantılarda kendisi bunları bizimle paylaşıyordu. Kozlu halkına en iyi hizmeti, en hızlı şekilde ulaştırabilmek için her gittiği bölgede yapılan en iyi hizmetleri taşıyabilmek için çaba sarf ediyordu" dedi.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ise "Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Metin başkanımla merkez ilçe teşkilatında birlikte görev yapmıştık. Aldığımız görevin ne olduğunun bilincindeyiz. Ertan başkanımızın rahmetli olması nedeniyle bu görev bana verildi. Bende bunu 2019 seçimlerine en iyi şekilde götürmeye çalışacağım" diye konuştu. Heyet, Kozlu Belediyesi ziyareti öncesinde de Ertan Şahin'in mezarını ziyaret etti.

Editör: Pusula Gazetesi