Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve yürütme kurulu üyeleri öncülüğünde Zonguldak Kömürspor için forma bastırdı. Zonguldak Kömürspor Store'de 100 TL'den satışa sunulan ve gelirinin tamamı Zonguldak Kömürspor'a aktarılacak olan formalarda Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Dünyadaki her şey kadının eseridir' sözü dikkatleri çekti. Zonguldak'ta 500'ün üzerinde derneğin olduğunu ifade eden Kent Konseyi Başkanı Hakan Kutoğlu bu derneklerin kırmızı-lacivertli kulübe destek vermesini istedi.

"HERKESİN DESTEK VERMESİNİ BEKİLYORUZ"

Zonguldak Kömürspor Store'nin önünde düzenledikleri kampanya hakkında bilgi veren Başkan Kutoğlu şunları söyledi: "Dayanışma kültürü arttırmamız ve ayaklandırmamız gerekiyor. Bu kapsamda da dayanışmaya en çok ihtiyacı olan kurumların başında Zonguldak Kömürspor ve üniversitemiz geliyor. Kent olarak 500'ün üzerinde derneğimiz var. Türkiye'nin en büyük şirketleri Zonguldak'ta. Dolayısıyla kent dayanışması konusunda katkı vermesini bekliyoruz. "

"BU FORMALARDAN ALMALARINI RİCA EDİYORUZ"

Zonguldak Kömürspor'a destek amaçlı bastırılan formaları ligin 15'nci hafta Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak 1922 Konyaspor karşılaşmasında giyeceklerini ve tribünlerden Zonguldak Kömürspor'a destek olacaklarını belirten Kutoğlu; "Zonguldak Kömürspor'u desteklemek amacıyla Kent Konseyi'nin bazı yürütme kurulu üyeleri ile birlikte 100 adet forma bastırdık. Bu özel tasarımlı bir forma. Muhammet Murat Cüntay tarafından tasarlandı ve özel üretim yapıldı. Bize üye olan bütün dernek ve kuruluşları buraya davet ediyoruz Zonguldakspor'a destek olmaları amacıyla. Bu formalardan almalarını rica ediyoruz. Bu formaları giyip, ilk ev sahibi olduğumuz karşılaşmada takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Şimdiden Zonguldak Kömürspor'a destek olan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

"KADINA ŞİDDETE HAYIR"

Kutoğlu, "Mor renkte dizayn edildi. Biliyorsunuz 25 Kasım, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'ydü. Bu formalarla kadına şiddetin engellenmesi mesajını veriyoruz. Formalarımızı da maçta bu amaçla giyeceğiz. Zonguldak Kömürspor'da o maçta pankart ile kampanyaya destek olacak." dedi.