Çaycuma Kent Konseyi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen genel kurulda Kent Konseyinin mevcut Başkanı Berna Çimsalan Özyurt aday olmazken Kimya Bilim Uzmanı Gıda Mühendisi Tuğrul Dereli konseyin yeni başkanı seçildi.

Divan Başkanlığını CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk'ün yaptığı genel kurulda Başkan Berna Çimsalan Özyurt açılış konuşmasını yaparak bundan sonra görev alacak isimlere başarılar diledi.

Kent Konseyi Başkanlığı için aday olan Elif Mocan 16 oy alırken Tuğrul Dereli 33 oy alarak Çaycuma Kent Konseyinin yeni başkanı seçildi.

Konseyde bu güne kadar çok güzel çalışmalar yapıldığını ifade eden Tuğrul Dereli, geçmiş yönetime başarılar dilerken, bundan sonra çıtayı daha da yükseltmeye çalışarak çalışacaklarını ifade etti.

Yedi kişiden oluşan yürütme kurulu üyeleri ve yedi kişiden oluşan yedek üyelerin seçimi yapıldıktan sonra genel kurul sona erdi. Konseyin yürütme kurulu şu isimlerden oluştu; Elif Mocan, Tarık Arslan, Aytekin Pekdemir, Güliz Aktaş, Sevda Bilici, Nizamettin Eyidoğan, Gökhan Nalcıol.

Editör: Pusula Gazetesi