Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un takım kaptanı Sinan Ören'den müjde geldi.

Sezonun ilk maçı olan İnegöl karşılaşmasından 4 gün önce sol el tarak kemiği kırılan kaleci Sinan Ören yarın (Cuma) Zonguldak'a geleceğini söyledi. Yavaş yavaş takımla birlikte çalışmalara başlayacağını belirten Sinan Ören'in dönüşü takım içinde de büyük bir moral olacak.

Bugün memleketi Eskişehir'de doktoruna son bir kez daha muayene olacağını belirten Sinan Ören, takım arkadaşlarına kavuşmak için sabırsızlandığını söyledi.

'15 GÜN SONRA TAMAMEN HAZIR OLURUM"

Zonguldakspor'un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören "Sakatlığımın üzerinden 1 ay geçti. Kaynama süreci çok iyi gidiyor. Cuma günü Zonguldak'a gelerek düz koşulara başlayacağım. Zaten Eskişehir'de fizik tedavi ve el güçlendirme çalışmalarına başlamıştım. Kuvvet çalışmalarına devam ediyorum. Topla çalışmalara ise takımla birlikte Pazartesi gününden itibaren başlayacağım. 15 gün sonra inşallah tamamen hazır hale geleceğim"

12 YIL ÖNCEKİ HALİNE KENDİSİ BİLE İNANAMADI
Kaleci Sinan Ören 12 yıl önce Eskişehirspor'a transfer olduğu fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaşarak, "Kim demiş bu fotoğrafın üzerinden 12 yıl geçmiş diye" şeklinde esprili bir yazı paylaştı.