Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mesut Özmekik, Türk Hava Kurumu Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner, Huzur evi Müdür Vekili Kemal Mısırlı ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İstem Demirbaş 'in katılımıyla kursiyerler yaptıkları uçakları İlçe Stadyumunda uçurdu.

Kursiyerleri tebrik eden Kaymakam Serkan Keçeli; "THK, Çocuk Evleri Sitesi ve Halk Eğitim Merkezimizin ortaklaşa düzenlemiş oldukları model uçak kursunun görüntü kısmında bir araya geldik. Çocuklarımız ve öğretmenimiz büyük emek verdi. Zamanlarını daha verimli ve kaliteli kullanmak için güzel bir kurs olduğunu düşünüyorum. Güzel uçaklar ortaya çıkmış, zaman geçtikçe biraz daha kendilerini geliştirip daha profesyonel işler ortaya çıkaracaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, THK Eskişehir Şubesinde çocuklarımızın daha profesyonel uçak ve hava sevgisi kazanacağı bir ortamı görmeleri temennisi ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Çaycuma Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mesut Özmekik; " Çocuklarımızın kötü alışkanlıklarından uzak durması, internet ve oyun bağımlılıklarını azaltmak, kaliteli zaman geçirmek için terapi amaçlı eğitimciler gözetiminde bu kursumuzu tamamladık. Geliştirerek tekrar etmeyi hedefliyoruz"dedi.

Türk Hava Kurumu Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner de ilk defa açtıkları kursu başarı ile bitirdiklerini ifade ederek kursiyerleri tebrik etti.

Kursların gelişerek devam edeceğini söyleyen Güner; " Model uçak yapım kursumuza destek veren Sayı Kaymakamımız Serkan Keçeli, THK Genel Başkanımız Kürşat Atılgan ile kurs ortaklarımız Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Çocuk Evleri Sitesi ü Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum"dedi.

4 hafta süren eğitimle yaptıkları uçakları uçurmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, kursun oldukça zevkli geçtiğini ifade ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi