Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediyesi'nde dün yaşanan krizle ilgili sosyal medya hesabından "Kendi Meclisi'ni ve grubunu yönetemeyen belediye başkanı, şehrimizi nasıl yönetsin" dedi.

Çağlayan şu açıklamayı yaptı:

Kıymetli hemşerilerim. Az önce Zonguldak Belediye Başkanından bir mesaj geldi. Dünya Kadınlar gününü kutladığı ile ilgili bir mesaj. Hayretle ve şaşkınlıkla okudum Dün Zonguldak Belediye Meclisi'nde yaşanan o yüz kızartıcı hadiseden sonra hangi yüzle mesaj atabildiklerini çok merak ediyorum.

Dünya üzerinde zulüm altında olan kadınların sesini duyurmak için Türkiye'nin her vilayetinden kadınlarımız vicdan konvoyu oluşturup yola çıktıkları sırada Zonguldak Belediye Meclisinde bir kadına yapılan saldırı en hafif tabiriyle vicdansızlıktır. Bu ilk defa olmamıştır. Çok daha önceleri tekrarlanmış ve biz Meclis'te olduğumuz için gereken tepkiyi anında göstermiştik. Bu vicdansızlık Zonguldaklı kadınlarımızın vicdanını derinden yaralamıştır. Devamlı hale getirdiniz bu alışkanlıklarınızdan derhal vazgeçin.

Editör: Pusula Gazetesi