Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile bir araya gelen Sofuoğlu Cumayeri'nde yapılacak olan yarış pistini görüştü.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Cumayeri'nde Motosiklet sporları için pist yapılması çalışmalarını değerlendirdi. Motosiklet yarışmalarında Türkiye ve Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu ile gurur duyduklarını belirten Başkan Mehmet Keleş "Kenan Sofuoğlu başarılarının tesadüf olmadığını bizlere gösterdi. Pist yapılması için mücadele etmesi, öncü olması takdire şayandır" dedi.
Düzce'nin bölgesi ile turizm alanında hızlı kalkındığına dikkat çeken Başkan Mehmet Keleş, motosiklet pisti yapılması konusunda şu görüşlere yer verdi "Düzce Cumayeri Rafting ile Türkiye'de marka olmuştur. Şimdi de motosiklet sporlarıyla marka olacaktır. Bu pistlerde daha nice Kenan Sofuoğlular yetişecektir. Düzce Belediyesi olarak bu piste özel asfalt yapılması konusunda söz verdik. Ancak bunu yeterli görmüyoruz. Bu pist için ne gerekiyorsa bu işin arkasındayız. Bu pistin olması bizi gururlandırır."

Editör: Pusula Gazetesi