Hayatımızı anlamlandıran kelimelerin gücüyle yaşamınıza farklı bir kapı açmaya acır mısınız? Kelime Türetme ve Kelime Bul sitemiz tamamen ücretsiz olmakla birlikte online olarak hizmetinizdedir. TDK sözlüğünde yer alan binlerce kelime en doğru açıklamaları ve tanımlarıyla sizleri bekliyor. Eski kelimelerin tesir güçlerinin daha fazla olduğuna inanıyorsanız Osmanlıca Türkçe Sözlük de yer alan Farsça, Arapça sözcükler sizlere yeni bir dünyanın kapılarını aralayacak.
Duygularınızı, hislerinizi tam manasıyla karşılayan kelimelerle insanlar arası ilişkilerinizi güçlendirip, iletişim konusunda tam bir uzman olabilirsiniz. Türk dilinin haşmetli tarihinden günümüze kadar kullanılmış tüm kelimelere, deyimlere ve atasözlerine sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Eklemeli dil yapısına sahip olan Türkçemizde anlam ihtiyaçlarını karşılayacak kelime türetme ile benzersiz kelimeler, sözcükler ortaya çıkmaktadır. Türkçe'mizin öz güzelliğini korumak, zenginliğini ortaya çıkarmak sitemizde en doğru açıklamaları bulabilirsiniz.
Dilimizi dünya dilleri arasında yüceltmek amacıyla hizmet verdiğimiz sitemizde eski ve yeni kelimelerin harika bir sentezini bir arada bulacaksınız. Bizler kelimelerin gücüne inanan, iletişimin en iyi şeklinin konuşmak ve yazmak olduğuna inan bir zümreyiz. Sitemizde yer alan kelimelerin etomilojisi, kökeni, açıklaması ve cümle içinde kullanımıyla birlikte yeni sözcükler öğrenme imkanı sunuyoruz.
Günlük hayatta kullandığınız kelimeleri çoğaltarak, muhteviyatı yüksek anlamlar türetebilirsiniz. Türkçe'nin en işlek ve tabi, geniş yeni kelime üretme yolu olan Kelime Türetme ile Kelime Bulucu sitemiz sayesinde kelime yapma mekanizmasını kolaylıkla kavrayabileceksiniz.
Yeni anlamlar ve kavramlara olan merakınızı tazelemek, sizleri kelimelerin salt kuvvetiyle tanıştırmak için sabırsızlık duyuyoruz...
https://www.onedirki.com/
SEMRA ŞENOL