Konu ile ilgili açıklama yapan Uçar; "Bildiğiniz gibi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanıyım. Çaycuma İlçesinde faaliyette bulunan Şoförler ve Esnaf Odasının ortak kullanım alanı olan S.S. Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olağan kongresi için şoför esnafımızda iyi bir hizmet alabilmesi adına yönetim bünyesinin içinde şoför esnafının yer alması hususunda görüşlerimizi dile getirerek kooperatifin Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Hayri Kandemir'e ilettik. Olumlu bir yanıt alamadığımız için aday olacağımız konusunda bilgi verdik. Bu durumda oluşan olaylar vesile ile şoför esnafının hakkı olan ortak kullanım alanlarında her zaman olduğu gibi hakkını, hakkın asıl sahibi olan şoför esnafımıza da durumu anlattık. Konu bu şekilde ilerken Hayri Kandemir ile de görüşmelerimiz oldu. Yönetim kurulumuz, belde ve köy temsilcilerimiz ile yapılan toplantıya davetimiz üzerine Hayri Kandemir de katıldı. Toplantıdan iki şoför esnafının da içinde bulunduğu ortak bir yönetim oluşması kararını aldık.

Sonuç olarak, S.S. Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulunda ilçemizde faaliyet gösteren iki kurumun ortak yönetim listesi ile seçime gidilmesine karar verdik.

Amacımız, mevki, makam değildir. Her zaman olduğu gibi her platformda şoför arkadaşlarımın hak ve hukukunu aramaktır"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi