Açık hava halk iftarları sofrasına ise Huzurevi sakinleri ve ilçedeki Emekliler Dernekleri ve vatandaşlar konuk oldu.

Kdz.Ereğli Belediyesinin Yaşlılar ve Gençler evinde düzenlediği açık hava halk iftarları yoğun katılımla sürerken, Belediye bünyesindeki müdürlükler ise personel ile iftarda bir araya geldi. Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline iftar verildi. Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, Zabıta personelini Belediye plajında verilen iftarda bir araya getirirken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeli de Belediye Şantiyesinde iftarda buluştu.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Belediye plajındaki Zabıta iftarında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, personelin Ramazan ayını tebrik ederek başladığı konuşmasında, "Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Başkanımız Hüseyin Uysal, çok arzu etmelerine rağmen şehir dışında bulundukları için gelemediler, sizlere selam ve sevgilerini ilettiler. İnşallah birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun" dedi.

Yaşlılar ve Gençler Evindeki açık hava halk iftarları sofrasına ise Huzurevi sakinleri ve ilçedeki Emekliler Derneği ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Duaların ardından birlikte yapılan iftarda personel çay sohbeti de gerçekleştirirken, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Hüseyin Ağlar, Atilla Bulak, bazı belediye meclis üyeleri ile daire müdürleri de hazır bulundular.

Editör: Pusula Gazetesi