KBÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Karabük Üniversitesi öğrencilerine yönelik sosyal medya üzerinden "Kampüsteki Fidanım" kampanyasında Üniversitesi içinde bir noktadan çekilmiş fotoğraf paylaşılarak öğrencilerin çekilen yeri bilmesi isteniyor. Doğru cevabı veren öğrenciler arasında yapılan çekilişle öğrencinin adına Demir Çelik Kampüsüne bir fidan dikiliyor.
Kampanyanın ilk kazanan talihlisi Karabük Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi 2. sınıf öğrencisi Anıl Durgun oldu. Dikilecek fidanın kendi adına değil Afrin'in son şehidi Piyade Binbaşı Mithat Dunca anısına dikilmesini isteyen Anıl Durgun, "Kampanya çok güzel. Bundan sonra da kazanacak arkadaşlarımızın fidanı kendi adına değil, şehitlerimizin anısına dikmeleri çok güzel olur." ifadelerini kullandı.
Karabük Üniversitesi öğrencisi Anıl Durgun'un fidanı, kendisinin katılımıyla Şehit Piyade Binbaşı Mithat Dunca anısına Demir Çelik Kampüsünde bulunan "Şehitler Fidanlığı"na dikildi. Fidanın üzerine şehidin adının yazıldığı ağaç kartını da bağlayan Durgun'a, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ın imzasını taşıyan "Ağaç Dikme Sertifikası" verildi.

Editör: Pusula Gazetesi