Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor ligin 5'nci haftasında saha ve seyircisi önünde bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor'u konuk edecek.

7.Bölge 1.Grup'ta Çilimli Belediyespor oynadığı 3 maçı da kazanarak şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu gösterdi. Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda bulunan Silivrispor ise oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak zirve yolunda büyük avantaja sahip.

Silivri ve Çilimli Belediyespor'un iddialı göründükleri ligde temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor ligde iddialarını sürdürebilmek için puan kaybına tahammülleri yok.

Devrek Belediyespor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Ereğli Belediyespor maçında sahadan yenik ayrılması durumunda lige erken havlu atabilir. Aynı durum Ereğli Belediyespor için de geçerdi. Ancak özellikle Devrek Belediyespor'un kazanmaktan başka çaresi yok.

Devrek Belediyespor 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlikle 5 puanla 4'üncü sırada bulunuyor. Ereğli Belediyespor ise 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 7 puanla üçüncü sırada kendine yer buldu.