Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, yaralı Ereğli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre çarşı istikametine giden 67 LV 9945 plakalı motosiklet sürücüsü Sefa Özdemir (27) özel halk otobüsünü sollamaya çalışan ve bir anda direksiyonu önüne kıran otomobili görünce motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek düştü. Kazada yaralanan sürücünün yardımına koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı. Yaralının parmağında kırık olduğu ve kazadan dolayı ezilmeler olduğu öğrenildi. Polis çevredeki güvenlik kamera görüntüleri ve MOBESE kameralarından kazaya sebebiyet veren aracın plakasını tespit etmeye çalışırken, Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Diğer yandan yaşanan kaza bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobil sürücüsünün halk otobüsünü solladığı sırada motosikletin önüne kırdığı motosiklet sürücünün son anda otomobilden kurtulduktan sonra dengesini kaybederek düştüğü, otomobil sürücüsünün kazayı görüp durduğu ve daha sonra olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi