TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor'da yeni Teknik Direktör Mustafa Dalcı transfere hızlı başladı.

Pazartesi günü Zonguldak'a gelerek yönetimle transfer görüşmesi yapan Teknik Direktör Mustafa Dalcı maddi imkanlar ölçüsünde tanıdığı ve takımda görmek istediği futbolcuları yönetime iletti. Yönetim kurulu ile Dalcı ile birlikte futbolcularla iletişe geçti.

Dalcı daha önce yaptığı açıklamasında "Kayserispor'dan 3-4 futbolcu gelecek" açıklamasının ardından Kayserispor'un 3 genç oyuncusu Zonguldakspor ile anlaşmaya vardı.

Kırmızı-lacivertli ekip 19 yaşındaki stoper Adem Doğan, yine 19 yaşındaki Stoper Ömer Memiş ve orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Furkan Polat ile anlaşmaya vardı.

Futbolcular yeni sezon öncesinde Zonguldakspor kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın yakından tanıdığı genç futbolcuların kırmızı-lacivertli ekibe fayda sağlayacak yetenekte oldukları öğrenildi.

TRANSFERLERİ DEVAMI GELECEK
Zonguldakspor yönetim kurulu dış transferde Teknik direktör Mustafa Dalcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Prensip anlaşmasına varılan diğer futbolcular ise tek tek Zonguldak'a getirilerek resmi imzalar attırılacak.

Şimdiye kadar iç transferde Sinan Ören, Hakan Çevik, Berkan Akdeniz, dış transferde ve henüz resmi imzalar atılmayan Emre Kara ve Kayserispor'dan transfer edilen Ömer, Adem ve Furkan ile birlikte 7 futbolcu ile anlaşmaya varıldı.