Zonguldak'ta bitme noktasına gelen hentbol sporunu canlandıran Halay Spor Kulübü Zonguldak'ı Türkiye Erkekler 2. Hentbol Ligi'nde temsil ediyor. Geçtiğimiz sezon birbirinden zorlu play-off maçları oynayarak 2. Ligde mücadele etme hakkı kazanan Halay Spor Kulübü Hentbol takımı ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamamasına rağmen verdiği mücadele ile Zonguldak'ın adını tekrar hentbol sporunda duyurmayı başardı.

KAYSERİ'DE ŞOV YAPTI
Halay Spor Kulübü son olarak deplasmanda Kayseri Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün oyun oynayan temsilcimiz rakibini 39-25 gibi farklı skorla yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Bu galibiyetin sevincini yaşayan Hayal Spor Kulübü ileriki haftalara daha umutlu bakmaya başladı.

SAHASINDA SİNOP'U KONUK EDECEK

Halay Spor Kulübü Pazar günü 13.00'da Site Spor Salonu'nda Sinop ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını Site Spor Salonu'nda sürdüren Halay Spor kulübü Pazar günü tribünlerde taraftar desteği bekliyor. Zonguldaklı hentbolseverlerin desteği altında Halay Spor Kulübü, Sinop'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi