Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Kızılay Temsilciliği iş birliği ile kan bağış kampanyası düzenlendi. Kaymakamlık hizmet binası önünde gerçekleşen kan bağış kampanyasına kamu-kurum ve kuruluş çalışanları ve vatandaşlar destek verdi.

Kızılay Çaycuma Temsilcisi Bünyamin Bostancı (Çarşamba günü) mesai bitimine kadar devam edecek kan bağışına tüm gönüllüleri davet ederek 11 Şubat Perşembe günü de Çaycuma yeni Belediye hizmet binası önünde bağışları kabul edecekleri söyledi.

Bostancı; "Pandemi ve sokağa çıkma kısıtlamaların oluğun bu dönemde kan stoklarında büyük düşüş var. Bu amaçla bugün Kaymakamlık yarında Belediye işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenledik. Sağlıklı her gönüllü bireyi kampanyaya destek vermeye bekliyoruz"diye konuştu.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Koordinatörü Özcan Güler de Zonguldak genelinde günlük ortalama 120-150 ünite kan ihtiyacı olduğunu belirterek; " Desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluş çalışanları ile Çaycuma halkına hasta ve hasta yakınları adına teşekkür ederim"dedi.