Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kozlu Kaymakamlığı kurumlararası futbol turnuvası sona erdi. Oldukça zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın şampiyonu Kozlu Esnafspor oldu.

Turnuvanın final maçı Kozlu Esnafspor ile Kozlu TTK arasında oynandı. Final maçını Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, daire ve kurum müdürleri ile birlikte çok sayıda sporsever izledi.

ESNAFSPOR, TTK'YI 5-3 YENDİ

Tüm rakiplerini geride bırakarak final oynama hakkı kazanan Kozlu Esnafspor ile TTK Kozlu Müessesesi karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Kozlu Esnafspor 5-3 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyon Esnafspor'a kupasını veren Kaymakamı Ahmet Karakaya, Esnafspor'u kutlayarak turnuvanın kaybedeni olmadığını, dostluk ve kardeşliğimizin pekişmesine katkı sağladığını belirterek emeği geçenlere ve katılan takımlara teşekkür etti.

Kozlu Kaymakamlığı Kurumlar arası futbol turnuvası; şampiyon Esnafspor, 2. TTK, 3. Kozlu Milli Eğitim, 4.TIP Fakültesi Yoğun Bakım oldu.

Editör: Pusula Gazetesi