Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında yaşlıları ziyaret etti.
Ürkmezer beraberinde eşi Miray Ürkmezer ve Kaymakam adayı Kübra Kurtoğlu ile birlikte Safranbolu'da bulunan bazı yaşlı ve bakıma ihtiyaç aileleri ziyaret etti.
Ziyaret ettiği, Seyfettin Canbaz, Hüsniye Doğan ve Cemal İnanoğlu ile uzun süre sohbet eden Ürkmezer, "Gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak her daim yanınızdayız. İhtiyaç duyduğunuz her an bizlere ulaşabilirsiniz. Devletimizin de gerekli destekleri verdiğini biliyoruz, sizleri seviyor büyük saygı duyuyoruz." dedi.
Ürkmezer, "Tabii ki büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır. Toplumsal dayanışmanın önemli göstergelerinden birisi, yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek bizim vazifemizdir" ifadelerine yer verdi.

Editör: Pusula Gazetesi