Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde 5 yıldır görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesine tayini çıkan Serkan Keçeli, veda ziyaretlerine başladı.

Keçeli, Muhtarlar Derneği, Emekliler Derneği, Ziraat Odası, Esnaf Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Şoförler Odasını ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ve muhtarlar ile bir araya gelen Kaymakam Keçeli, Çaycuma'da çalışmaktan memnun olduğunu dile getirerek; "Çaycuma hem ilçe olarak hem de insanlarıyla çok güzel bir yer. O yüzden keyifle çalıştığım ilçelerden birisi oldu. İyisi ile kötüsü ile 5 yıl hep beraber çok çalışarak başarılı işler yapmaya çalıştık. İnşallah gelecek Kaymakama da yardımcı olursunuz. Ben iyi bir Kaymakamdan çok iyi bir insan olmak istedim. İyi bir insan olup arkamızda hoş bir seda bırakabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bilerek kimseyi kırmamışımdır ama ne olursa olsun hakkınızı helal edin. Her zaman koltuğunuzun hakkını da verin" dedi.

Kaymakam Keçeli ile 5 yılı dolu dolu geçirdiklerini söyleyen Ekrem Çelen;

" 21 yıldır muhtarım ilk defa sizinle dolu dolu bir muhtarlık dönemi yaşadım. Sayenizde muhtar olduğumuzu anladık. Bizi hiç kırmadınız. Yeri geldi bize baba, abi, kardeş oldunuz. Siz bizim her zaman kardeşimiz olarak kalacaksınız ve sizi asla unutmayacağız" dedi.

Ardından Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan'ı ziyaret eden Keçeli ; "Biz emeklilerden sonuna kadar memnunduk. Sosyal çalışmaların hep içinde oldunuz. Emeklilerimizi en güzel şekilde temsil ettiniz. Sorunlarını çözdünüz. Ayrıca insanı olarak olgunluğunuzu görmenin mutluluğunu yaşadık. Sizlerle omuz omuza çalışmaktan keyif aldık"diye konuştu. Kaymakam Keçeli'ye yeni görev bölgesinde başarılar dileyen başkan Eyidoğan hediye takdim etti.

Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın'ı ziyaret eden Kaymakam Keçeli, tarım hayvancılık alanında oda ile birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek ilçede gerçekleştirilen tarım ve hayvancılık fuarlarının devam edilmesi dileğinde bulundu.

Manda yoğurdu ikram ettiği Kaymakam Keçeli'ye başarılar dileyen Rıza Çapkın, ilçeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar'a da veda ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Keçeli, Çaycuma'da görev yapmanın oldukça keyifli olduğunu ifade ederek, Çaycumalıları unutmayacağını ifade etti.

Çaycuma önceki Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i ziyaret eden Keçeli, bir süre sohbet etti.

Editör: Pusula Gazetesi