Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesine tayini çıkan Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli veda ziyaretleri kapsamında ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Pusula Gazetesi ve Demirören Haber Ajansı (DHA) Çaycuma Muhabiri Yeliz Alagöz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Çaycuma Muhabiri Gülcan Çolak ve Gazeteci Ercan Karakuş ile vedalaşan Keçeli; "Basın mensuplarımız ile 5 yıl boyunca uyum içinde çalıştığımıza inanıyorum. Hepimizin aynı şey için çalışıyoruz. Bir güzellik olursa sizde mutlu oluyorsunuz bizde oluyoruz. Makam ne olursa insanın herkese saygı göstermesi durumu vardır. İnsanı değer verme konusunda kendini farklı bir yere yerleştirmemek lazım. Tüm basın mensuplarımıza ilçeye ve kurumumuza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin"diye konuştu.

Basın mensupları kendileri ile çalışmaktan her zaman keyif aldıkları Kaymakam Keçeli'ye basın mensupları gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, yeni çalışma bölgesi Onikişubat İlçesinde başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi