Devrek Kaymakamı Ümit Altay ilçeye bağlı köy ziyaretlerine devam ediyor.
Pandemi sürecinde köy ziyaretlerine ara veren Devrek Kaymakamı Ümit Altay çeşitli birim amirleri ile birlikte ilçeye bağlı köyler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla köy ziyaretlerine tekrar başladı. Gerçekleştirdiği ziyaretinde son zamanlarda artan Konanavirüs vakalarının ardından köylüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Kaymakam Altay Kozluçay, Kozlugüney, Sarnaz ve Kozlukadı köylerini ziyaret ederek köy muhtarlarının ve köylü vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Zonguldak merkez ve diğre ilçelerde son zamanlarda artan vaka sayılarının ardından vatandaşın daha fazla dikkatli olmasını isteyen Kaymakam Altay; " Düzenli olarak yapmaya özen gösterdiğimiz köy ziyaretlerimize tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs nedeniyle aralıklı olarak sürdürmeye çalışıyoruz. Bugün ilçemize bağlı Kozluçay, Kozlugüney, Sarnaz ve Kozlukadı köylerini ziyaret ettik.
Tekrar başladığımız köy ziyaretlerinde ziyaret ettiğimiz köylerin sorunlarını daire amirlerimiz ile birlikte muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan dinledik. Gerekli işlemlerin yapılması için daire amirlerimiz notlarını aldı.
Son zamanlarda Zonguldak merkez ve çevre ilçelerinde vaka sayıları artış gösterdi. Vatandaşlarımızdan isteğim daha fazla dikkatli olmaları. Köylerimizde Corona Virüs vakaları oldukça az. Köyden ilçe merkezine geldiklerinde fazla vakit kaybetmeden işlerini halledip evlerine dönsünler. Bundan evvel olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri ve ile maske kullanmalarına devam etmelerini istirham ediyorum. Ne kadar mesafeli ve hijyen kurallarına uyarsak virüse yakalanmama şansımız o kadar yüksek olur" dedi.