Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oktay Aksoy'dan kurslar hakkında bilgi alan Kaymakam Keçeli; " Kursların özellikle ev hanımlarının sosyalleşmesine çok büyük katkı verdiğini ifade ederek; " İŞ- KUR destekli açılan kurlarımızda bayanlarımız hem aile bütçesine katkı sağlıyor hem bir şeyler öğreniyor, hem de yeni arkadaşlıklar kazanıyor. Bu kurslar olmazsa belki evde oturup televizyon karşısında bize hiç bir faydası olmayan programları seyredecektiniz. Halk Eğitim Merkezi'nin diğer kurslarına da gitmenizi tavsiye ederim.

Devletin imkanları var. Yer veriyoruz, malzeme veriyoruz, öğretmen veriyoruz. Bunlardan istifade edin. Bayanlar nekadar iyi yetişmiş, rahat ve mutlu olursa çocuklarda, toplum da o kadar mutlu olur. Bayanlarımızın da stres atma hakkı var. Bu konuda bayanlar erkeklere göre daha dezavantajlılar. Böylece evde daha keyifli olacaklardır. Bu kurslara devamlılık sağlayalım. İnşallah para kazanan kursiyerlerden olursunuz"diye konuştu.

Kaymakam Keçeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir'e kursiyerlerin yaptığı kokulu taşlar ve çeşitli malzemelerden yapılmış çeşitli hediyeler takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi