Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine atanan Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli veda ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı belde Belediye Başkanları ile vedalaştı.

Keçeli, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ve Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek'i makamlarında ziyaret etti.

Filyos Belediyesinde Belediye meclis üyeleri ve muhtarlarında hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Serkan Keçeli'ye Belediye Başkanı Ömer Ünal tarafından Çaycuma'ya vermiş olduğu hizmetler dolayısıyla plaket takdim edilip yeni görev yerinde başarılar diledi.

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam'ı da makamında ziyaret eden Kaymakam Serkan Keçeliye yeni görev yerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan İnam; "Çaycuma İlçemize ve Perşembe Beldemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz"dedi.

Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ile de vedalaşan Kaymakam Keçeli'ye Başkan Aydoğan; "Kendisinden 5 yıl boyunca birçok konularda yoğun bir destek alarak başarılı bir dönem geçirdik. Katkı ve desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yükselerek gittiği yeni görev yerinde de başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin"dedi.

Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç ve Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek ile de bir araya gelen Keçeli belediye personelleri ile de vedalaşarak belde ziyaretlerini tamamladı.

Editör: Pusula Gazetesi