Kurumlararası Kozlu Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen turnuvanın ilk müsabakası Kozlu Belediyesi - BEÜ Tıp Fakültesi Yoğun Bakım arasında oynandı.

Turnuva açılış programına Kozlu İlçe Kaymakamımız Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı İsmail Çetinkaya Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Akif Başdağ ve kurum müdürleri katıldı.

AHMET KARAKAYA BAŞARILAR DİLEDİ

Turnuva öncesinde açılış konuşması yapan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya "İlçemiz, şartları müsait bir İlçe, her yıl düzenlenen turnuvalarımız bu yılda kamu kurumlarımız ile esnafımızın katılımıyla gerçekleştirilecek. Gençlik Spor Müdürümüzle beraber takımlarımızın centilmence birbirleriyle mücadele edeceği ve ekip çalışmasını güçlendireceği turnuvayı başlattık. Ben katılan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İyi olan kazansın." dedi.

Kaymakam Ahmet Karakayı ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile başlama vuruşunu birlikte yaptılar.

16 TAKIM ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERECEK

A grubunda, Tıp Fakültesi Hastanesi, Sivriler ÇPL, Pazar Esnafı, Konakspor, B grubunda, MEB, Tıp Fakültesi Bilgi İşlem, İlçe Tarım, İncir Harmanı, C grubunda, TTK, Tıp Ameliyat, Esnaf Odası, Jandarma, D Grubunda ise, Kozlu Belediyesi, Tıp Yoğun Bakım, Veteran Esnaf, Sivriler Ş.E.A olmak üzere 16 takım katıldı.

KARAKAYA VE YILMAZ PENALTILARDA KAPIŞTI

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Kozlu Kaymakamı Ahmet Karaya açılış töreninde 3'er tane penaltı attı, penaltı atışları renkli görüntülere sahne oldu. Penaltı atışları 3-3 berabere bitti. Her vurdukları gol olan Kerim Yılmaz ve Ahmet Karakara'nın vuruşlarda usta, kalecilikte ise kötü oldukları gözlendi.

İLK MAÇLAR OYNANDI

Turnuvanın ilk maçlarında Veteran Esnafspor, Sivriler Şehit Engin Aydın'ı 10-5 yenerken, ikinci maçta Tıp Yoğun Bakımspor, Kozlu Belediyesispor'u 9-5 yendi.

Editör: Pusula Gazetesi