Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, Kaymakam Ahmet Karakaya başkanlığında, "Vatandaşla Buluşma Toplantısı" yapıldı.

Kozlu Kaymakamlığı Hükümet Konağı Konferans Salonu'ndaki toplantıya; İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Altuntaş, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Resul Kovan, İlçe Emniyet Müdürü Remzi Bayır, ilçe kurum müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı öncesinde Kozlu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 2018 yılı Mütevelli Heyeti üyesi mahalle ve köy muhtarlarının seçimi yapıldı. Mahalle muhtarlarını temsilen İhsaniye Mahallesi Muhtarı Burhan Sağlam asil, 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Hüseyin Adıgüzel yedek, köy muhtarlarını temsilen Balçıklı Köyü Muhtarı Ali Değer asil, Kozlu Köyü Muhtarı Mustafa Yıldız yedek Mütevelli Heyeti üyeliklerine seçildiler. Kaymakam Ahmet Karakaya, Mütevelli Heyeti üyeliğine seçilen muhtarlara hayırlı olması ve görevlerinde başarılar temennilerini iletti.

Kaymakam Karakaya, vatandaşların rahat ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak adına doğrudan temas kurmak suretiyle belli aralıklarla ilgili birimlerin koordinesinde muhtarlar toplantısı, halk toplantıları ve güvenlik toplantıları gerçekleştirileceğini, sorunların ilgili kurumlara yazılı ve sözlü olarak iletilerek, imkanlar ölçüsünde en kısa sürede sonuçlandırılacağını kaydederken, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Köy ve mahalle muhtarları da, bölgelerinde kamu hizmetlerine ilişkin beklenti ve sorunları ilgili kurum amirleriyle yüz yüze paylaşmaktan memnuniyet duyduklarını söylediler.

Editör: Pusula Gazetesi