İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzasıyla tüm il ve ilçelere gönderilen genelge gereğince başlatılan "Vatandaşla Buluşma Toplantısı", Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yapıldı. Kaymakam Ahmet Karakaya başkanlığında, Kozlu Kaymakamlığı Hükümet Konağı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Ocak ayı toplantısına; Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Altuntaş, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Resul Kovan, İlçe Emniyet Müdürlüğü temsilcileri ile ilçe kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Karakaya, vatandaşların rahat ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak adına doğrudan temas kurmak suretiyle belli aralıklarla ilgili birimlerin koordinesinde muhtarlar toplantısı, halk toplantıları ve güvenlik toplantıları gerçekleştirildiğini, sorunların ilgili kurumlara yazılı ve sözlü olarak iletilerek, imkanlar ölçüsünde en kısa sürede sonuçlandırılacağını kaydederken, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Köy ve mahalle muhtarları da, bölgelerinde kamu hizmetlerine ilişkin beklenti ve sorunları ilgili kurum amirleriyle yüz yüze paylaşmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi