Gökçebey'de Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen törende Kaymakam Ömer Övünç Koşansu ile polemik yaşayan Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti.

Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu ile kestane hasadı etkinliğine çağırılmamasıyla ilgili polemik yaşayan Vedat Öztürk, "Vali ne garışıya bullara" deyince ortalık gerildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz'ün "Tören başlıyor, baş başa görüşürsünüz" şeklindeki sözleriyle törene geçilmişti.
Tören sonrası Kaymakam Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün koluna girip Belediyeye gitti. Bu haberin Pusula'da yayınlanmasından sonra kriz yaşandı. Vali Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Ömer Övünç Koşansu'yu aradı. Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk kullandığı ifadeleri yalanladı. Akşamüstü Zonguldak'a gelen Vedat Öztürk Vali Mustafa Tutulmaz ile görüştü.
Ziyarete ilişkin fotğraf, Zonguldak Valiliği sosyal medya hesaplarından "Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Vali Mustafa Tutulmaz' a nezaket ziyaretinde bulundu, çalışmaları ile ilgili bilgiler sundu" notuyla paylaşıldı.