Zonguldak'tan İstanbul'a babasının yanına giden 17 yaşındaki Melisa Daloğlu ve İstanbul'da yaşayan Çağla Kufacı hakkında yapılan kayıp başvurusu güzel bir haberle sonuçlandı.

Melisa Daloğlu ve Çağla Kufalı, Ankara Mamak'ta jandarma tarafından bulundu.

İki genç kızın yetiştirme yurduna yerleştirildiği öğrenildi.

OLAY NEYDİ?

Zonguldak'tan İstanbul'a babasının yanına giden 17 yaşındaki Melisa Daloğlu ve İstanbul'da yaşayan Çağla Kufacı kayboldu, kızlarını arayan aileler ise perişan oldu.

İddiaya göre geçen Mart ayında Zonguldak'tan İstanbul'da yaşayan babasının yanına giden Melisa Daloğlu, bir fast food firmasında çalışmaya başladı. Bir hafta önce sabah evden 'işe gidiyorum' diyerek çıkan Melisa bir daha geri dönmedi. Kızlarının hayatından endişe eden Daloğlu ailesi durumu polise bildirdi.

Melisa Daloğlu ile birlikte aynı yaşta olduğu ve Zonguldaklı olduğu öğrenilen İstanbul'daki Çağla Kufacı da ortadan kayboldu. Aileler çocuklarının kaybolmasının ardından İstanbul ve Zonguldak'ta arama çalışması başlattı. İki genç kızın da Zonguldak'ta görüldüğünü belirten aileler, "Kızlarımızı görenler durumu polise haber versinler. Çocuklarımızın hayatlarından ve başına bir şey gelmesinden endişe ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi