Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Göztepe mevkiinde meydana geldi. İlçede faaliyet gösteren mağaza çalışanları, içinde bulunduğumuz zorlu günlerde Sağlık çalışanları ile birlikte fedakarca görev yapan Polis teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümünde Polislere sürpriz hazırladı. Mağaza önünde kavga olduğunu ihbar ederek Polislerin gelmesini sağlayan Mağaza Müdürü İsa Tezcan ve çalışanları, mağaza önüne gelen polisleri pasta ve alkışlarla karşıladı. Kavgaya geldiğini zanneden Trafik, Asayiş ve Yunus tim ekipleri, pasta ve alkış karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Polislere hitaben konuşan Mağaza müdürü İsa Tezcan "Türk Polis Teşkilatı'nın 175. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde, bizler için kendilerini feda eden, gece gündüz demeden, çalışan, koşuşturan Polis Teşkilatı'mıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından pasta kesildi. Mağaza çalışanları tarafından Polis memurlarına hediye takdim edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amiri, komiser Yardımcısı Salih İnaloğlu'da konuşmasında "Zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" dedi.