Kastamonuspor 1966 yönetimi tarafından 5 Mart'ta düzenlenecek olan Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne ilçe belediyelerinden tam destek geldi.
Tüm geliri kulübün kasasına girecek ve Play-Off yolunda kırmızı siyahlı ekibe nefes verecek olan gecenin davetiyeleri ilçelerde dağıtılmaya devam ediliyor.
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın ilk davetiyeyi almasıyla ilginin arttığı Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ve Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin de destek olacaklarını ifade ettiler.
Kastamonuspor 1966'nın Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Çiçek'in bizzat makamlarında ziyaret ettiği Belediye Başkanları Mehmet Yılmaz ve Mehmet Şahin, Kastamonuspor 1966'nın sezon sonunda 1.Lig'e yükseleceğine yürekten inandıklarını ifade etti.
KSK 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş'ın ilçe ziyaretleri için bizzat görevlendirdiği yönetim kurulu üyesi Şenol Çiçek'in 5 Mart'a kadar tüm ilçeleri ziyaret edeceği aynı zamanda bu ilçelerdeki sivil toplum kuruluşları ile iş adamlarının da kapısını çalacağı öğrenildi.
Kastamonu'nun ortak değeri ve meselelerinden biri olan Kastamonuspor 1966 için büyük önem taşıyan geceye, sivil toplum kuruluşlarının da sahip çıkması, katkı vermesi umut ediliyor. STK'ların en az bir bilet satın alarak gelecek sezon Kastamonu'yu PTT 1.Lig'de temsil etmeyi hedefleyen KSK 1966'nın yanında olduğunu göstermesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi