İçişleri ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanlarından Murat Başesgioğlu, Alaplı ve Ereğli ilçelerinin ardından Kozlu Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Mülki idare amirliğinin meşakkatli ve onurlu bir görev olduğunu dile getiren Başesgioğlu, Zonguldak'ta üç Kaymakamın aynı anda Kastamonulu hemşhrisi olması vesilesi ile bu ziyaret programını gerçekleştirdiğini belirtti.

Kozlu'da ilk kaymakam olarak görev yapan ve ilçe kurulumunu tamamlanmasından dolayı KaymakamAhmet Karakaya'yı da tebrik eden Başesgioğlu, her zaman Kaymakamlara destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaymakam Ahmet Karakaya ise, yeni ilçe olan Kozlu'nun da oldukça şirin ve gelişme potansiyeline sahip bir ilçe olduğunu, ülkenin yetiştirdiği çok değerli bir devlet adamı olan Murat Başesgioğlu'nu misafir etmekten müşerref olduklarını belirtti.

Karşılıklı hediyelerin takdiminden sonra Zonguldak Şehit Aileleri Derneği ve Kastamonulular Derneği ziyaretleri ile program sona erdi.

Ziyaretlere; Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, İl Dernekler Müdürü Gülden Ak, İşadamı Coşkun Doğmuş, İstanbul Taşköprülüler Dernek Federasyon Başkanı Halil Hasanoğlu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi