Bolu kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya Kayak Merkezi'nde yeni yıla bir gün kala tatilciler kayak pistlerini doldurdu. Kış mevsiminde yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan kayak merkezinde bulunan 2 bin yatak kapasiteli toplam 5 otel yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.
Yeni yıla karlar içinde içinde girmek isteyen tatilciler için günler öncesinden hazırlıkların tamamlandığı Kartalkaya'da bulunan bir otelin müdürü Ermir Aras, kış sezonunu iki hafta önce açtıklarını belirterek, "Yılbaşıyla birlikte yeni sezona tam olarak girmiş bulunmaktayız. Otelimiz yaklaşık 3 hafta önce doldu. İnsanların bu sene kış turizmine ciddi bir ilgisi var. Sömestr için de otelimiz yüzde 70 oranında doldu" dedi.
Yılbaşı etkinlikleriyle ilgili konuşan Aras, "Yılbaşı gecesi hem otel içerisinde hem otel dışında etkinlikler olacak. Dışarıda büyük bir ateş yakacağız ve çok güzel bir sahne kuracağız. Havai fişek gösterileri eşliğinde kestane ikramlarımız olacak. Misafirlerimiz yeni yıla kar altında girecekler" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi