Kartal hukuk bürosu olarak, karşılaşılmış olan hukuki işlemleri en hızlı ve kaliteli bir şekilde sizlere sunuyoruz. Kartal bölgesinin en tanınan ve aynı zamanda kaliteli hizmet veren Ceza Avukatı personellerimiz, işlerinde uzman kişilerdir. Müşteki olarak müşterilerimizin haklarını en iyi şekilde savunarak, kendilerinin maddi ve manevi olarak zarar görmemesini sağlamaktayız. Kurumsal olarak her türlü hukuk işlerinizi itina ve titiz bir takip sonucunda, sizlerin faydasına olacak şekilde yapmaktayız.

Siz de hemen Kartal bölgesinin en kaliteli ceza avukatlarının bulunduğu firmamızla iletişime geçerek, istediğiniz hizmeti bizlerden alabilirsiniz.

Kartal Ceza Avukatı Hizmetleri Hakkında

Kartal Ceza Avukatı firmamız, çok sayıda hukuk ve danışmanlık hizmeti veren firmadır. Faaliyet alanlarımız sadece ceza hukuku alanından göreve yapan Ceza Avukatı arkadaşlarımız ile sınırlı değildir. Bunların yanısıra, çok sayıda hizmetlerimiz bulunuyor.

Bu hizmetlerimiz ise şu şekildedir.

  • Şikayet dilekçeleri ile ilgili işlerin hazırlık aşamasının takibi.
  • Mahkemenin vermiş olduğu kararlar doğrultusunda, temyiz dilekçesi hazırlanması.
  • Mahkeminin tutuklama kararı ile ilgili her kararına, itiraz dilekçesi ve iş takibinin yapılması.
  • Sulh ceza mahkemelerinde müştekiye vekil olunması.
  • Asliye ve ceza mahkemelerinde sanık müdafası ve müşteki vekili.

gibi hizmetlerin yanısıra, cezaevinde tutuklu olan hükümlülere ziyaret yapılıp, gerekli hukuki işlerin konuşulması gibi çok sayıda Ceza Hukuku ile ilgili her türlü hizmetinizi firmamıza gelerek alabilirsiniz. Üstelik fiyatlarımız ise, oldukça uygun ve ekonomiktir.

Kartal Ceza Avukatı İrtibat Adresleri

Kartal Ceza Hukuku ile ilgili her türlü hizmeti veren firmamıza kolay şekilde ulaşabilir ve istediğiniz hizmeti alabilirsiniz. Kartal ceza avukatı ve danışmanlık hizmeti veren firmamıza direkt olarak sabit şirket telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. Eğer telefonla aramadan önce tüm hizmetlerimiz hakkında bilgi edinmek isterseniz, internet sitemizi ziyaret edebilir ve daha sonrasında bizlerle irtibat sağlayarak, almak istediğiniz belirtebilirsiniz. Müşteri temsilcimizin whatsapp numarası üzerinden veya telefonlara bakan sekreterimiz ile irtibat sağlayabilir ve almak istediğiniz hizmeti söyleyebilirsiniz. Ayrıyetten Kartal Ceza Avukatı firmamıza elektronik posta ile ulaşabilir ve uygun fiyatlarla ceza avukatı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.