TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da 9 yıl forma giyen ve 2 şampiyonluk yaşayan Burak Can Et ile Zonguldakspor'un yolları ayrıldı. Burak kulüp binasına gelerek arkadaşları ile vedalaşırken, Zonguldakspor camiasına hakkını helal ettiğini, herkesin de helal etmesini istedi.

Burak Can Et, karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı alındığını belirterek "2-3 senelik de bir sakatlık durumu var. Bu sezon 5-6 maç oynadım ama olmadı. Böyle bir karar alındı, saygı göstermek zorundayız. Nasıl sezon başı iyi niyet göstererek kabul ettiler, şimdi de böyle bir tercih varsa saygı duyacağız. Orta da art niyetin olmadığını biliyorum''dedi.

Burak ''Birkaç yerde gönderilmeyle ilgili olumsuz şeyler söylenmiş. Bu karşılıklı konuşarak anlaşılan bir şey. Futbolda bunlar var. Saygı duyacağız. Bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ediyorum. Elimden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Gelin nokta böyle olmasaydı daha güzel olurdu. 9 yılımı burada geçirdim. Hiçbir pişmanlığım yok. Ama bunlar futbolda var. Takımdan ayrılmak ya da gönderilmek bunlar olağan şeyler''diye konuştu.

TEKLİFLERE AÇIK

Burak Can Et, ikinci yarı için tekliflere açık olduğunu belirterek ''Şu ana kadar bir hiç kimseyle görüşmedim. Teklif gelmedi. Bakacağız. İhtiyacı olan takım var mı? Yok mu? Arayan soran illa ki olacak. Ön ayak olan ağabeylerimiz de olacak''dedi.

"HAKKIMI HELAL EDİYORUM, HERKESİN ETMESİNİ İSTİYORUM"

Burak, "Burada 9 yılım geçti. Çok iyi günleri taraftarlarla yönetimle, teknik heyetlerle birlikte yaşadık. Bugüne kadar iyi kötü günlerimiz oldu. Herkese hakkımı helal ediyorum. Herkesin de bana haklarını helal etmesini istiyorum" diyerek Zonguldakspor'a ve takım arkadaşlarına başarı temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi