Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şubesi 25 Ocak tarihinde olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Seçimler öncesinde Zonguldak'ın yetiştirdiği önemli hakemlerden Ümit Kaya ile Osman Ender Bulut adaylıklarını açıkladı.

Bulut, hakem ve gözlemci camiası için "İnşallah onları mutlu edecek bir yönetim tarzıyla karşılarına çıkacağız" dedi.

Bulut "15 yıldır bu camianın içindeyim. Hakemliği bırakalı 3 sezon oldu. Gözlemci ve il eğitimcisi olarak görevime devam ediyorum. Dernek seçimleri de yaklaştı. Ne zamandır da 2 adaylı bir seçim olmamıştı. Ümit Kaya arkadaşımızla aday olduk. Tabi ki eksiklerimiz var. Geçmişte kalan sorunlarımız var. Bina sıkıntımız var. İyi bir binaya sahip değiliz. Bunları çözmek için üyelerimize daha iyi hizmet edebilmek için tecrübemizle iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum. İyi bir ekip kurduk. Yönetimimizi belirledik. Arkadaşlarda teveccüh ettiler. İnşallah hayırlısı olur.

Zonguldak hakemliği geçmişte değişik sorunlarla yüz yüze geldi. Bir ikiye bölünmüşlük oldu. Hala onun bazı olumsuzluklarını yaşıyoruz. Şuan böyle bir sıkıntı yok. Ama bizim en büyük hedefimiz camiaya da kalıcı olmasını istediğimiz şey bölünmüşlüğün artık konuşulmaması. Camiamızın üye olan içimizde olan görev yapan herkesin kucaklanması senden benden eskiden değil biz olalım daha iyi şeyler yapalım zaten böyle şeyler bizim camiamıza yakışmaz. İnşallah bunu da sileceğiz. Zonguldak inşallah içerde ve dışarıda bu sorunla anılmayacak.

Zaten üyelerimizle hep beraberiz. Kendi camiamızın insanları Onlar bizi 15 yıldır tanıyor. Yaptıklarımız orta da Bizim enerjimize de inanıyorlar. Bunların görev verildiğinde daha iyi şeylerle karşılaşacaklarını biliyorlar. İnşallah onları mutlu edecek bir yönetim tarzıyla karşılarına çıkacağız"

Editör: Pusula Gazetesi