Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki "Kardeş Oda Protokolü" imza töreninde Odamızı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Özkütük ve Genel Sekreter Alper Püren temsil etti.

Heyet, protokol töreninin ardından Osmaniye Valisi, Osmaniye Belediye Başkanı, Osmaniye Ticaret Borsası, Ceyhan Ticaret ve Sanayi Odası, Ceyhan Ticaret Borsası, Adana Ticaret Borsası, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Odası'nı ziyaret etti

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fatih Özkütük konuyla şu açıklamada bulundu. "Geçtiğimiz günlerde elim bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy'un anısına Odamızın da arasında bulunduğu Batı Karadeniz Bölgesindeki 9 Ticaret ve Sanayi Odası ile Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası arasında Kardeş Oda Protokolü imzalanmasını kararlaştırdık.

Odalar arasında iletişimi güçlendirmek, hizmet standartlarını yükseltmek, ortak toplantılar düzenlemek, yapılacak ortak çalışmalar ile daha etkin ve nitelikli projeler üretmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerde işbirliği yapmak gibi amaçlarla imzalanan bu protokolün kentler adına hayırlı olmasını diliyorum.

Batı Karadeniz ile Doğu Akdeniz arasında ticari kardeşlik köprüsü kurulması bakımından da oldukça önemli olan bu protokol ile illerimiz ve ilçelerimiz arasındaki ticari potansiyelin daha da güçleneceğine inanıyorum."

Editör: Pusula Gazetesi