Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Karayılmaz istifa ederek yerel seçimlerde Ak Parti'den Çaycuma Belediye Başkan adayı olmuştu. Seçimi kaybeden Ahmet Karayılmaz daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirildi. Kısa süre içinde önemli çalışma ve projelere imza atan Ahmet Karayılmaz Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemde Samsun Valililiği tarafından kayyuma giden Samsunspor Kulüp Başkanlığı görevine getirilmişti. Bu onurlu görevi yapma şansı bulan Samsunspor eski Kulüp Başkanı Ahmet Karayılmaz Samsunspor'un kuruluşunun 55'nci yıldönümünü ve 2019-2020 futbol sezonu şampiyonluğunu kutladı.

"SAMSUNSPOR'UN 55'NCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM"

Karayılmaz "Zor günlerinde kayyum olarak da olsa gururla Başkanlığını yaptığım şanlı Samsunspor'umuzun 55. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, nice 55 yılların başarı ile hep zirvede olmasını temenni ederim" dedi.

Samsunspor'un eski Kulüp Başkanı Ahmet Karayılmaz TFF kararıyla iptal edilen liglerin sonunda şampiyon olan Samsunspor'u şampiyonluğundan dolayı kutladı. Ertuğrul Sağlam ise çıkışa geçen kırmızı-beyazlı ekip 28 maç sonunda topladığı 73 puanla en yakın rakibi Manisa FK'ya 10 puan fark atmıştı.

Karayılmaz "Samsunspor'umuz layık olduğu 1'nci lige tekrar çıkmayı başardı. Mazisi başarılarla dolu olan Samsunspor'un iyi bir yapılanma ile önümüzdeki sezonda Süper Lige çıkacağına inanıyorum. Büyük bir camia olan Samsunspor'u şampiyonluğundan dolayı kutluyorum, yeni sezonda da şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi.