Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Devrek Belediyespor ligin ilk haftasında deplasmanda Karasuspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçı değerlendiren Antrenör Bülent Öztürk zor bir deplasmandan çıktıklarını belirterek hafta sonu oynayacakları Çilimli maçından galibiyet beklediklerini söyledi.

Öztürk, "Karasu gerçekten Cehennem gibi gerçekten. Böyle maçlar her zaman tehlikeli olur. Bütün ilk maçlar zordur. Bizde onun bilincinde müsabakaya çıktık. Daha önce ben Karasu'yu da seyretmiştim. İki takımda müsabakaya dengeli başladı. 1-0 öne geçtik. Tabi biz öne geçince seyirci de coşmaya başladı. Çok fazla taşkınlık yaptılar. Su şişeleri attılar. Hakem de ister isteme etki altında kaldı. Ben daha önce hakemlikte yaptım. Hakeme çok fazla şey söylemek istemiyorum ama söylememekte mümkün değil. Hiç pozisyon yokken penaltı yarattı ve 1-1 oldu. İkinci yarı biz baskılı oynarken ikinci sarı karttan Yasin'i attı. Karasu'nun futbolcuları ile ilgili bir sıkıntı yok. Onlar gerçekten iyi niyetliler. Hakem çok fazla etkilendi. Sonrasında da Ufuk'u attı. 9 kişi olmamıza rağmen kazanacağımızdan emindik. İyi mücadele ettik. 7 dakika uzatma verdi ve o dakikalar bitmedi. Sonra kendi kalemizde gol gördük.

Maç bittikten sonra Karasu yönetimi, seyircilerinin 'Maçı neden bitirdin?' demeleri çok enteresandı. Üçüncüyü beklediler sanırım. Eğer 90'larda gol yeseydik onlar galip gelene kadar bitmezdi. Hakeme pet şişe geldi. Bu durumda tatil edebilirdi. Ama etmedi. Ben deplasmandan 1 puan aldığımıza da seviniyorum.

Çilimli'nin ilk maçını da seyrettirdim. Kazanmak istediler ama Kaynaşlı biraz daha iyi ir takım. Bizim içeride oynadığımız müsabakayı kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Kazanacak güçteyiz. Kapalı kutu gibi bir takımız. Ben takımımdan memnunum. Bu maçı kazanırsak Ereğli'ye daha güçlü gideceğimize inanıyorum. Bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımız bu şekilde devam edecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi