2014 yılından itibaren 40 yaş üstü futbolseverleri TMVFL Futbol Ligi'nin çatısı altında buluşturan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu pandemi dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

VETERANLAR LİGİ TESCİL EDİLDİ

Veteranlar Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şöyle; "Ülkemizde ve dünyada etkileri devam eden COVID-19 salgınının yarattığı pandemiyle mücadelede, devletimizin çizdiği çerçeveye uygun olarak, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu üzerine düşen sorumluluğu ilk andan itibaren büyük bir titizlikle yerine getirmektedir."

Ayrıca yapılan açıklamada; "TMVFL, ilgili bakanlıkların ve Bilim Kurulu'nun kararlarını dikkate alarak, oluşan bu hassas durumla ilgili olarak tüm kulüplerimizin de görüşlerini almıştır."

Pandemi dolayısıyla 2019-2020 Bülent Yelkenci Sezonu TMVFL Futbol Ligi'nin son 2 haftası oynanamamıştı. Yapılan açıklamaya göre lig tescil edildi ve bölge birincileri ve şampiyonları belirlenmiş oldu.

ŞAMPİYON ZAFER MEN MASTER VETERANLAR

TMVFL Futbol Ligi'nin tescil edilmesiyle birlikte Yeşil Batı Karadeniz Bölgesi'nde Kdz.Ereğli Zafer Men Master akımı sezonu şampiyon tamamladı.Ereğli temsilcisi oynadığı 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik alarak bitime 2 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atarak topladığı 30 puanla lider durumdaydı.

Türkiye Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Federasyonu yeni bir karar alarak gelecek sezon oynanacak lige 2020-2021 Zafer Men sezonu adını vermişti.