TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu için geçtiğimiz günlerden son kez Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)yetkilileri gelerek sahanın zemininde inceleme yapmıştı.
Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, TFF yetkileleri görüşerek saha ile ilgili bilgi aldı. Federasyon yetkilileleri sahanın zemininin geçen seferden daha da kötü olduğunu ve maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanmasının mümkün olmadığını söyledi.
TFF yetkilileri alternatif saha olarak Devrek İlçe Stadı'nın hazırlanmasını ve Pazar günü oynanacak olan Sarıyer maçının Devrek Stadı'nda oynanması ile ilgili rapor hazırlanacağını iletti.
HÜRFİKİR: "MAÇLAR DEVREK'TE OYNANACAK"
Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, ''Sahanın durumu ortada. Federasyon yetkileleri görüştük. Sözlü olarak maçların burada oynanamayacağı hakkında bilgi verdiler. Yazılı olarak bugün yarın bize gönderecekler. Alternatif saha olarak Devrek sahasının hazırlanmasını istediler. Bizde gerekeni yapıyoruz. Federasyonun istedikleri eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Sarıyer maçı Devrek Stadı'nda oynanacak'' ifadelerini kullandı.