Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın beş yıllık çalışmalarını anlattı. Karapınar Torlaklar Mahallesinde düzenlenen toplantıya; CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Kırnapçı, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk il genel meclis ve belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk Ahmet Aydın'ın hizmetlerinin devamı için beş yıl daha süre istedi. Köktürk; " Ahmet Aydın'a güveniyoruz. Başarılı olacağına inancımız tamdır. Katılan partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.

'KARAPINAR'IN GÖZÜ AYDIN'

CHP Zonguldak eski milletvekili Ali İhsan Köktürk konuşmasında Ahmet Aydın'ın ilk adaylık konusunda birlikte hareket ettiklerini başarılı çalışmalarının olacağını o günden bildiklerini dile getirerek; " Beş yıl önce başkanım sizlere güzel projelerden bahsetti. Bugüne gelindiğinde projeler tamamlanmış hatta fazlası bile yapılmıştır. Başkanımız güzel konuşması ile insanların gönlüne taht kurduğu gibi güzel çalışmaları ile de sizlere layık olmayı bilmiştir. Daha güzel projeler için Karapınar gözün aydın geliyor, Ahmet Aydın"diye konuştu.

'ÇALIŞAN ADAMIN ÖNÜNÜ KESMEYİN'

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise 'Ahmet Aydın'dan şikayetçiyim, Çaycuma'ya yol yapmadı' diyerek espri yaptı. Kantarcı; "Bize beş yıl daha görev verirseniz daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında sizlerden bir şey istemiyoruz, çalışan adamın hızını kesmeyin. Bu işi iddialaştırmayın. Ahmet Aydın'a güvenin"diye konuştu.

'ÇOLAKOĞLU ANKARA'DAKİ İŞLERİ TAKİP ETSİN'

Seçim çalışmasını ilk olarak Torlaklar Mahallesi'nden başlatan Ahmet Aydın kısaca yaptığı projeleri anlattıktan sonra; "Beş yıl önce ilk startı yine de buradan birlikte vermiştik. Karapınar'ı bomba atılmış harabe bir bölge halinde iken yaşanabilir bir kent haline getirdik. Beş senede bu koltukta toplamda 5 saat oturmadım. Oturmakla iş olmaz. Birçok projelerimizi gerçekleştirdik. Yeni projelerimiz geliyoruz. İktidar partisi Milletvekili Ahmet Çolakoğlu 'İktidar olmayan belediyeler başarılı olamaz, iktidar olmazsa TOKİ olmaz, doğal gaz olmaz' diyormuş. Doğalgazın TOKİ'nin iktidarla ne alakası var. Herkes kendi işine baksın. Çolakoğlu Ankara'daki işleri takip etsin. Buraları karıştırmasın. Çaycuma'da Bülent Kantarcı, Perşembe'de İsmail İnam, Karapınar'da Ahmet Aydın'ın iktidarı var. Doğalgazı beldemize getireceğiz. Tüm yazışmalar bitti. Talep olmadığı için TOKİ projesi gerçekleşmedi. Beş yıl daha güzel projelerle Karapınar'a hizmet etmek istiyorum. Karapınar daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

'BAŞKANLARIMIZ KIT KANAAT HİZMET YAPTILAR'

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek; "AK Parti'nin yaptığı büyük hataların başında ekonomik hatalar geliyor. Mutfakta yangın var yöneticilik zor iş. Üç başarılı belediye başkanı kıt kanaat hizmet ettiler ve çok başarılı oldular. Ellerindeki imkanları kullanarak çok güzel işlere imza attılar. Kardeş belediyelerden destek alarak hizmet ettiler. Başta bölgenin abisi Bülent Kantarcı Çaycuma'nın Ahmet Aydın'da Karapınar'ın çehresini değiştirdi. Sizler bu başarılı başkanlarımıza güvendiğiniz onlarda sizin güveninizi boşa çıkartmadılar adaylarımıza tekrar güvenin hizmet etsinler" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi