Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Fener Sentetik saha amatör futbol kulüpleri için büyük önem taşıyor. Sahasının en büyük eksikliği olarak gösterilen ışıklandırma sistemi de yapılıyor. Ekipler, Cumartesi günü Fener yeni sentetik sahaya gelerek, ışıklandırma çalışmasına başladı. Çalışmalar kapsamında sahanın köşelerine ışıklar takılıyor. Işıklandırmanın tamamlanmasıyla birlikte sporcular akşam saatlerinde idman yapma fırsatı bulacaklar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ve Tesis Amiri Cemal Demirci, Fener yeni sentetik sahaya giderek çalışmaları yerinde inceledi. Yüksel, ekiplerden ışıklandırmalar hakkında bilgi aldı.

"AMATÖRLERE HAYRILI OLSUN"

Hakan Yüksel , ışıklandırmanın amatör kulüplere hayırlı olması temennisinde bulunarak şöyle konuştu: ''Amatör futbolda sıkıntılar yaşanıyor. Bizlerde bu sıkıntıları bir nebze hafifletmek amacıyla kışında havaların kararması nedeniyle antrenmanların çözülmesi konusunda ışıklandırma çalışması yaptık. Aşağıda saha da yapılacak çalışmalarla birlikte her iki saha da antrenmanlar yapılabilecek. İnşallah akşam maçları oynanması için o düzeyde ayarlamaya çalışıyoruz. Bu antrenman sahasının aydınlatılmasında emeği geçen Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'e teşekkür ediyoruz. Bizlere desteği bulundu. ''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi