Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz hastanede tedavi gören hastaların ve hastane personelini ziyaret ederek Miraç Kandil'ini kutladı.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz beraberinde Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile birlikte hastanede tedavi gören hastaları ve hastane personelini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Miraç Kandillerini kutladı.
Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ''Bu Mübarek Cuma ve Kandil gününde hastanede yatan vatandaşlarımızı, Kaymakamımız ile ziyaret ederek kandillerini kutlayarak bir ihtiyaçları olup olmadıklarını ve tedavileri hakkında doktorlarımızdan bilgiler aldık. Bu vesile ile hastanelerde tedavi gören tüm hastalara Cenabı Hak'tan acil şifalar dilerim.Bu gün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde yatan hastalarımızın mutlulukları bizleri de ziyadesi ile mutlu etmiştir. Vatandaşlarımızın hayır dualarını aldık. Bu ziyaretlerimiz fırsat buldukça sürmektedir. Onların şu anda en çok ihtiyaç duydukları şeylerden birisi de moral. Yine hastanemiz personeline de başta Sayın başhekim yardımcımıza hastane müdürümüze ve başhemşiremiz olmak üzere, doktorlarımıza ve tüm hastane personelimize teşekkür ediyorum. Hastanemiz pırıl pırıl, personel güler yüzlü ve ilgili. Doktorlarımız keza öyle. Tüm hastalarımıza yeniden acil şifalar diliyorum" dedi.
Tedavi gören hasta ve hasta yakınları ise " Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizleri burada da yalnız bırakmıyor. İhtiyaçlarımıza yardımcı oluyor, manevi olarak ta bizlere moral oluyor " şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi