Zonguldaksporlu futbolcular Pazar günü oynadıkları ve 3-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundular. Okan Eken'in yanı sıra Turan Yılmaz, Okan Duran ve Burak Can Et 3 puanı hak ettiklerini ve iyi futbol sergilediklerini belirterek galibiyet serisine devam edeceklerini söyledi.

OKAN DURAN: "İNŞALLAH DEVAMI GELİR"

Fatih Karagümrük maçında üst düzey futbol oynayan stoper Okan Duran maçı değerlendirerek ''Saha ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyorduk. 3 puanımız vardı. Günlerimiz stresli geçiyordu. Taraftarımız önünde 3 puan almak hem bizi camiamızı çok sevindirdi. İnşallah devamı gelir. Biz de Zonguldakspor için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdi sırada Darıca Gençlerbirliği var'' dedi.

TURAN YILMAZ: "ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK"

Zonguldakspor'un başarılı kanat oyuncusu Turan Yılmaz ise "Güçlü rakibimiz karşısında çok iyi mücadele ettik. İlk yarı çok iyi mücadele ettik. İkinci yarı biraz kötüydük ama olsun. O da skorun vermiş olduğu sanırım rahatlık. Takım olarak gerçekten iyi bir takımız. İnşallah bundan sonra devamı gelirse Daha iyi olacağız. Artık takım olduk diyebiliriz. İnşallah devamı da gelecek. Takım olarak bizi daha iyi günler bekliyor" dedi.

OKAN EKEN: "GOLÜ KADER'E HEDİYE EDİYORUM"

Geçtiğimiz hafta gol orucunu Konya Anadolu Selçuk deplasmanda bozan ve Karagümrük'e de bir gol atan Okan Eken, "Bizi 90 dakika destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 3 golle aldığımız 3 puanı taraftarımıza hediye etmek istiyorum. Ayrıca doğum günü olan kardeşimiz Kader Dönmez'e de attığım golü hediye etmek istiyorum" dedi.

BURAK CAN ET: "ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYORUM"

Sakatlığını tamamen atlayan ve her geçen form grafiğini yükselden sağ bek Burak Can Et ise oyuna dahil olarak elinden geleni yaptı. Burak, ''90 dakika takım olarak iyi mücadele ettik. Galibiyeti hakkettik. İnşallah bundan sonra seri galibiyetler alırız. Bu bizim için bir başlangıç. Haftaya da Darıcı maçı var. Haftaya da Darıca maçını alarak 3 puanı süslemek istiyoruz. Bütün takım arkadaşlarımıza da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok kritik bir galibiyet aldık, devamı gelecek'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi