TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor ligin 19.haftasında deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak. Bu zorlu maç öncesinde son hazırlıklarını Fener Sahası'nda gerçekleştiren Zonguldaksporlu futbolcular idmana kondisyoner Barış Şeref'in yaptırdığı ısınma hareketleri ile başladı. 15 dakika süren ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular isabetli pas ve attıkları gollerle teknik heyeti umutlandırdı.

OKAN DURAN ATTIĞI GOLLER SONRASI COŞTU

Zonguldakspor'un başarılı defans oyuncusu Okan Duran yapılan çift kale maçta iki gol atarak teknik heyete mesaj verdi. Okan Eken'in transferinin ardından umutlarını Ertan Koç'a bağlayan Zonguldakspor Teknik direktörü Şenol Demir, Ertan'ın Altay maçında kırmızı kart görmesi ve cezalı duruma düşmesinin ardından Karagümrük maçında kimi oynatacağı yönünde karar kara düşünüyor. Okan Duran attığı gollerle Şenol Demir'e mesaj verdi.

DEMİR, CÖMERT'İ DÜŞÜNÜYOR

Teknik Direktör Şenol Demir Ertan Koç'un yokluğunda Cömert Kandemir'i forvet olarak oynatmayı planlıyor. İdmanda Cömert'in üzerinde duran ve hazır ol mesajı veren Demir son kararını maç öncesinde verecek.

3 CEZALI FUTBOLCU VAR

Zonguldakspor'a zorlu Karagümrük maçı öncesinde Onur Eriş, Ertan Koç ve Ali Kemal Özkan'ın cezalı olmaları teknik heyeti düşündürüyor. Demir takım içinde eksiklerin yerini doldurmanın ayrı hesaplarını yapıyor. Kırmızı lacivertli ekibin son 4 maçından galip ayrılamaması ise Karagümrük maçının önemini bir kat daha artırıyor.

Editör: Pusula Gazetesi