TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele Zonguldakspor ligin 3'ncü haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk haftasında deplasmanda Manisa FK'ya 1-0 mağlup olan kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz hafta ise saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Amed Sportif'i 90+4'ncü dakikada attığı golle 1-0 yenerek altın değerinde 3 puanın sahibi oldtu. Amed Sportif galibiyetiyle büyük moral bulan ve lige motive olan Zonguldakspor'un deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçı da büyük önem kazandı.

KIRKLARELİSPOR MAÇI PROVASI YAPILDI
Zonguldakspor Pazar günü 16.30'da deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçının provasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirdi. 17.00'da yapılan idmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı. Bu maçta teknik heyet Kırklarelispor maçının provasını yaptı. Teknik Patron Serkan Afacan zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu.

İDMANDA KEMİK SESLERİ GELDİ
Zonguldaksporlu futbolcuların çift kale maçta oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlendi. Kırklarelispor maçı kadrosuna girebilmek için büyük mücadele veren futbolcuların gözü 11'de. Sakatlık olmaması konusunda ise teknik heyetten futbolculara ikaz geldi. Forma rekabetinin yüksek olması teknik heyeti memnun ederken, Teknik Patron Serkan Afacan sahaya çıkacağı 11'e maçtan 1 gün önce karar vermesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi