TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor, ligde son oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet çıkarması kırmızı-lacivertli ekibi rahatlattı. İç sahada Silivrispor'u 2-0 yendikten sonra deplasmanda Bandırmaspor'a 3-1 mağlup olan Zonguldakspor son maçta da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Karşıyaka'yı Okan Duran'ın attığı hayati golle 1-0 yenerek nefes almıştı.

BUGSAŞ MAÇ ZOR GEÇECEK
Zonguldakspor Karşıyaka galibiyetinin vermiş olduğu moral ve motivasyonla Cumartesi günü Başkent deplasmanında oynayacağı Bugsaş maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idmana kondisyoner Barış Şeref'in yaptırdığı ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular ardından 5'e iki top oynadı, daha sonra ise çift kale maç yaptı. Teknik Patron Fatih Akyel çift kale maçta Bugsaş maçında uygulayacağı teknik ve taktik üzerinde durdu. Zaman zaman oyunu durduran Akyel, futbolcularla bire bir görüştü, hataların aza indirilmesini istedi.

GRUBUN EN İYİ ÇIKIŞ YAKALAYAN EKİBİ BUGSAŞ
TFF 2.lig Beyaz grupta son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle iç ve dış sahada başarılı sonuçlar alan Bugsaş rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Son olarak deplasmanda şampiyon adaylarından Gümüşhanespor'u 3-0 gibi net skorla yenmeyi başaran Bugsaşspor lider Altay ile arasındaki puan farkını 2'ye düşürdü. Zonguldakspor'un son iki yılda özellikle önemli ve zorlu maçlarda iyi futbol sergilemesi Teknik Heyeti umutlandırıyor. Zonguldakspor deplasmana en az 1 puan için gidecek, galibiyet arayacak.

Editör: Pusula Gazetesi