Zonguldak'ın en köklü okullarından birisi olan Karaelmas ilkokulu ve ortaokulunda futbol şöleni başladı. 2018-2019 eğitim öğretim yılında bahar aylarında gelindiğinde öğrencilere sosyal aktivite kazandırmak ve derslere motive edip stres atmak için okul yönetimi tarafından futbol şöleni düzenlendi. Karaelmas İlkokulu ve Ortaokulu aynı anda eğitim alırken, hem ilkokulda hem de ortaokulda eğitim gören sınıflar futbol şöleninde yer alıyor.

MAÇLARI HAKEM OLAN OKUL MÜDÜRÜ YÖNETİYOR

Karaelmas İlkokul ve Ortaokulunda düzenlenen futbol şöleninde tüm maçları futbol hakemi olan Okul Müdürü Osman Yılmaz yönetiyor. Okul bahçesinde oynanan futbol müsabakalarında hem hakem hem de yardımcı hakemler bulunuyor. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar tam bir şölen havası içinde oynanırken veliler de maçlara büyük ilgi gösteriyor. Lig usulü oynanan maçlara önümüzdeki hafta da devam edilecek.

BU HAKEME İTİRAZ EDEMİYORLAR!

Maçları yöneten okul müdürü olunca futbolcular hakeme itiraz edip etmeme konusunda tereddüt yaşıyor. Futbol hakemi olan Okul Müdürü Osman Yılmaz ise maçları adaletli yönetimi ile itiraza gerek bırakmıyor.

Editör: Pusula Gazetesi